Aeroportul Internațional Chișinău împreună cu Aviation-Event au încheiat cel mai important eveniment în domeniul aviației 𝗔𝘃𝗶𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻-𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗥𝗠𝗢

Aviation-Event 2024 RMO a marcat o etapă semnificativă pentru sectorul aviatic din țara noastră care este într-o căutare permanentă a inovației și dezvoltării.

Evenimentul a fost găzduit de către Aeroportul Internațional Chișinău și a reunit lideri ai industriei aviației, profesioniști la nivel internațional, experți, jurnaliști din toate colțurile lumii, directori de companii aeriene și aeroporturi din Europa care au discutat și eu explorat trenduri, au întreținut discuții interesante, au făcut schimb de idei și informații, oferind îndrumări valoroase părților interesate.

Aducem sincere mulțumiri Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, îndeosebi ministrului Andrei Spînu care a ținut un discurs de deschidere a conferinței ,,Sper ca acest eveniment să devină o tradiție pentru sectorul aviației. Moldova este cunoscută ca o țară mica cu inimă mare, asta pot spune și despre Aeroportul Chișinău – este un aeroport mic cu un potențial mare”. De asemenea cu recunoștință îi mulțumim secretarului de stat Mircea Păscăluţă care a reprezentat segmentul aviatic jurnaliștilor internaționali și a avut o prestație valoroasă în cadrul Conferinței de presă prin care a debutat evenimentul.

Totodată, ne adresăm cu gratitudine tuturor celor prezenți, speakerilor, partenerilor și invitaților care au adus plus-valoare primei ediții Aviation-Event 2024 RMO.

În retrospectivă putem spune că Aviation-Event 2024 RMO a fost un bun prilej pentru dialog și implicare în subiectele critice care afectează sectorul aviației din regiune.

De la cadre de reglementare la #infrastructură, #dezvoltare, de la tendințele pieței la inovațiile tehnologice - evenimentul a pătruns într-o gamă largă de subiecte care vizează stimularea creșterii și sustenabilității în aviația est-europeană.