Revenirea Lufthansa pe Aeroportul Internațional Chișinău

Astăzi, 29 aprilie 2024, marcăm un moment important prin revenirea Lufthansa pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Pasagerii care călătoresc către și dinspre Republica Moldova se pot bucura acum de serviciile premium oferite pentru mai mult de 300 de destinatii din Europa cât și restul lumii. Noua cursă Chișinău-Frankfurt-Chișinău va opera de până la 5 ori pe săptămână cu aeronave de tip A 319. Așadar, pasagerii noștri urmează să beneficieze de o vastă rețea de destinații internaționale prin conexiunea oferită către unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, aeroportul Frankfurt, orarul urmând a fi completat:

Din 29 aprilie până la  23 mai curent – de 4 ori pe săptămână, în fiecare zi de luni/marți/miercuri/joi;

Din 25 mai curent – de 5 ori pe săptămână, în fiecare zi de luni/marți/miercuri/joi/vineri.

Lansarea uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa – Lufthansa, a avut loc în incinta Aeroportului Chișinău printr-o reuniune festivă, la care a participat Directorul General Senior de vânzări din Europa Centrală, de Est și Israel – Stephan Linhart, reprezentanți oficiali ai concernului aviatic Lufthansa Group, cât și Administratorul Interimar al Aeroportului Chișinău, Sergiu Spoială.

În zona de check-in, atmosfera de sărbătoare s-a resimțit din plin prin amenajarea unei zone tematice unde pasagerii au avut posibilitatea să facă poze în drum spre călătoria lor.

Totodată, Aeroportul Chișinău a avut grijă ca aeronava companiei Lufthansa să fie întâmpinată cu arca inaugurală formată din jeturile de apă - moment simbolic de lansare, iar membrii echipajului cât și călătorii care au aterizat pe cursa Frankfurt-Chișinău au fost așteptați cu tradiționalul pâine și sare, multe emoții frumoase și o primire călduroasă din partea aeroportului.

Alege să călătorești de pe Aeroportul Chișinău pentru a avea o experiență de călătorie confortabilă și plăcută.