Compania Wizz Air își redeschide baza din Chișinău din septembrie

Compania Wizz Air își redeschide baza din Chișinău din septembrie

Compania aeriană Wizz Air își redeschide baza de la Chișinău începând din septembrie cu 3 aeronave. Operatorul low cost a anunțat astăzi în cadrul unei conferința online reluarea celor 16 rute operate din și spre Chișinău, și majorarea frecvențele de zbor la 3 rute deja operate.

Prezent la conferința de presă, prim vice-directorul Avia Invest, Arcadie Ciochina a salutat decizia companiei aeriene de a relua cele 16 zboruri directe din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, menționând:

Susținem eforturile companiilor aeriene de a reveni la zborurile operate din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, în special în contextul efectelor pandemiei, dar și a războiului din regiune. În același timp, sperăm ca pasagerii noștri să beneficieze de oferte de preț cât mai avantajoase pe rutele anunțate de Wizz Air, iar călătoriile prin Aeroportul Internațional Chișinău să redevină o parte memorabilă și frecventă în viața de zi cu zi pentru toți pasagerii noștri.

Zborurile reluate de către compania aeriană pot fi vizualizate în tabelul următor:

Zborurile reluate

Chișinău-Barcelona
Chișinău-Berlin
Chișinău-Basel
Chișinău-Paris Beuvais
Chișinău-Brussels Charleroi
Chișinău-Dortmund
Chișinău-Eindhoven
Chișinău-Memmingen
Chișinău-Hamburg
Chișinău-Larnaca
Chișinău-Liverpool
Chișinău-Prague
Chișinău-Turin
Chișinău-Venice Treviso
Chișinău-Vienna
Chișinău-Verona

Biletele de zbor pentru toate rutele anunțate sunt deja disponibile la vânzare pe site-ul oficial al companiei wizzair.com sau în aplicația mobilă.
Frecvențele de zbor majorate:

Rutele 22-August 05-Septembrie
Chișinău-Bergamo 3 4
Chișinău-Bologna 2 3
Chișinău-London Luton 7 10

Pentru a călători fără griji în aceste vremuri nesigure, compania Wizz Air încurajează pasagerii să folosească WIZZ Flex. Alegând acest serviciu, pasagerii pot fi siguri că atunci când apar circumstanțe neprevăzute sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, spre o altă destinație, își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă. Totodată, pasagerii pot primi imediat rambursarea 100% din tariful inițial în creditul companiei aeriene, precum și modificarea datelor și a rutelor de zbor.

NOTĂ. Pentru informații suplimentare puteți lua legătura cu Paulina Gosk, Corporate Communications Manager, Wizz Air, la adresa de email communications@wizzair.com.