În premieră pentru Republica Moldova – Aeroportul Internațional Chișinău este gazda Conferinței Internaționale în Aviație - ”Aviation–Event 2024 RMO”, care va avea loc în perioada 29 – 30 mai, 2024.

Evenimentul este cu impact substanțial asupra aviației civile din Republica Moldova și va întruni până la 150 de profesioniști la nivel internațional, lideri mondiali ai industriei, experți, directori de companii aeriene și aeroporturi din Europa. Fiind una dintre cele mai așteptate conferințe de aviație ale anului, Aviation-Event 2024 RMO va reuni lideri, experți și specialiști influenți pentru a explora cele mai recente tendințe, provocări și oportunități din sectorul aviației.

Totodată, prima ediție a Aviation-Event 2024 RMO aduce țării noastre și Aeroportului Internațional Chișinău o cooperare valoroasă pentru industrie, ceea ce reprezintă un moment important în asigurarea faptului că ne axăm pe crearea și menținerea unui sector al aviației puternic și sustenabil, care continuă să furnizeze servicii importante pentru milioane de pasageri.

Acest eveniment va oferi participanților o oportunitate unică de a întreține conversații interesante, de a împărtăși perspective noi, de a stabili parteneriate și de a cunoaște Republica Moldova prin oamenii săi ai căror ospitalitate este renumită în întreaga lume.
Principalele subiecte și discuțiile în panel se vor concentra pe aspect referitor la aviația moldovenească  în parcursul European, construirea unei industrii aviatice puternice în Europa de Est, actualizări privind aviația ucraineană și efectele acesteia asupra aviației din Europa de Est, cât și rolul turismului și al comunicării în crearea unui mediu competitiv.

 

AGENDA
PARTICIPATION
SPONSORSHIP
SUGGESTED HOTELS
CONTACT US

For any further details and enquiries, contact us at marketing@airport.md