Aeroportul Chișinău sărbătorește astăzi pasagerul cu numărul 2.000.000 înregistrat în anul 2023.

Această celebrare a devenit de-a lungul timpului deja un eveniment simbol pentru Aeroportul Internațional Chișinău.

Pasagerul cu numărul 2.000.000 a fost sărbătorit anul acesta cu două luni mai devreme decât în anul anterior și a fost transportat de către operatorul aerian Turkish Airlines, pe zborul său cu numărul TK 269 de la Istanbul la Chișinău.

Pentru a marca această etapă importantă, norocosul pasager a fost premiat la debarcare cu un certificat cadou pentru un City Tour în Istanbul, pentru două persoane din partea Aeroportului Chișinău, și un voucher oferit de către Turkish Airlines pentru două bilete tur-retur Chișinău – Istanbul.

Pasagerul a fost foarte emoționat și plăcut surprins, a declarat că zboară deja de mulți ani prin Aeroportul Chișinău, cel mai des fiind în interes de serviciu, pentru că de profesie este medic.

Totodată aceasta a ținut să mulțumească aeroportului cât și companiei aeriene pentru așa o surpiză deosebită, menționând că abia așteaptă să plece în vacanța câștigată împreună cu soțul ei.

În acest context, în incinta aeroportului a fost amenajată și o zonă specială unde a fost celebrat evenimentul simbol care a fost deschis cu un cuvânt de felicitare de către Administratorul interimar al Aeroportului Internațional Chișinău, cu înmânarea premiului și tăierea tortului de sărbătoare. Publicul aflat în sală, la fel a participat la eveniment, cei prezenți fiind plăcut surprinși și declarând că nu am mai văzut demult așa un eveniment frumos în incinta aeroportului.