Aviation - Event 2024 CLJ

În perioada 14-15 martie, curent, reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău, în frunte cu Administratorul interimar Sergiu Spoială, la invitația Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și a organizatorilor Aviation-Event - Hub for the industry, participă la cea de-a 3 ediție Aviation - Event 2024 CLJ.

Reprezentanții Aeroportului Chișinău participă la conferință alături de leaderi din domeniul aviației. Participarea a survenit și în oportunitatea preluării schimbului de bune practici pentru a avea o mai bună pregătire a organizării a unui eveniment similar în Republica Moldova.

Totodată, Administratorul interimar, Sergiu Spoială, a ținut un discurs în cadrul conferinței prin care a comunicat că Aeroportul Internațional Chișinău se simte onorat să fie gazda Aviation-Event 2024 RMO, pe 30 mai curent.

Prima ediție a Aviation-Event aduce țării noastre și Aeroportului Internațional Chișinău o cooperare valoroasă pentru industrie, ceea ce reprezintă un moment important în asigurarea și menținerea unui sector al aviației puternic și sustenabil, care continuă să furnizeze servicii importante pentru milioane de pasageri.

Aviation-Event este un eveniment internațional dedicat industriei aviatice și organizat în parteneriat cu diferite aeroporturi în calitate de gazdă a conferințelor organizate.