Aegean Airlines începe operarea curselor directe regulate Atena - Chișinău - Atena

Astăzi, în premieră, Aegean Airlines începe operarea curselor directe regulate Atena - Chișinău - Atena, cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Ne-a reușit să surprindem, la check-in, emoțiile pasagerilor de pe această rută cu multe poze într-un cadru creativ și o atmosferă de sărbătoare, acompaniată de multe zâmbete și bună dispoziție.

La lansarea cursei inaugurale au fost prezenți Ambasadorul Republicii Moldova în Grecia, Andrei Popov, Directorul Regional Panagiotis Anastasopoulos, Liderul de echipă pentru Balkan Sales Manolis Batistakis, Key Account Manager pentru Bulgaria și Moldova Marieta Doncheva și Administratorul interimar a Aeroportului Chișinău, Constantin Vozian.

Prin urmare, începând de astăzi, cetățenii noștri vor putea călători mai ușor spre Grecia, iar moldovenii stabiliți în Republica Elenă vor putea călători mai des acasă să își revadă familiile

Menționăm că, Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia care operează zboruri către 117 aeroporturi din 46 de țări, formând conexiuni comode și prin alte puncte intermediare.