Cea mai mare companie aeriană din Israel EL AL, acum și pe Aeroportul Internațional Chișinău

EL AL Israel Airlines a fost întâmpinat de către Aeroportul Chișinău în mod festiv, pasagerii fiind plăcut surprinși cu o atmosferă de sărbătoare, tradiționalul moment ,,pâine cu sare” și desigur arcada formată din jeturi de apă, momentul devenit deja simbol al intrării unei companii aeriene noi în familia aeroportului.

Așadar, orarul de zbor urmează a fi completat prin cursele regulate directe Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, cu o frecvență de două ori pe săptămână în zilele de joi și duminică.

Menționăm ca EL AL are sediul în incinta Aeroportului Internațional Ben Gurion, traducerea din limba ebraica a termenului "EL AL"  אל על  fiind - "spre înălțimi".

Totodată aceasta este considerată și una dintre companiile aeriene cele mai sigure, datorită procedurilor sale de securitate foarte stricte, atât la sol cât și la bordul aeronavelor, având un sistem specific de siguranță a zborului, nemaiîntâlnit la alte linii aeriene.

Pasagerii care urmeaza sa efectueze un zbor cu liniile EL AL sunt rugați să se prezinte la aeroport în vederea efectuării check-in-ului cu trei ore înaintea zborului.